| ForumTr Haftanın Konuğu (1'inci Haftanın Konuğu Açıklandı) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Besiktasjk ---Administratör---
Mesaj Sayısı : 447 Yaş : 28 Hangi İlde Oturuyorsunuz ? : İstanbul Hangi Takımlısınız ? : Ruh Haliniz ? : İşletim Sisteminiz ? : Kayıt tarihi : 21/10/08
Kişi sayfası Para[TL]: 999,999,999 Rep Derecesi : 11 Madalya: Birinci Madalya
| Konu: ForumTr Haftanın Konuğu (1'inci Haftanın Konuğu Açıklandı) C.tesi Ocak 31, 2009 2:01 pm | |
| Birinci Haftanın Konuğu : Fernando_Torres_Faruk Seçilmiştir Açıklamalar ... Fernando_torres_faruk : 8 Mesaj Besiktasjk : 7 Mesaj Bojankrgc : 5 Mesaj D€)V(€T : 4 Mesaj eymenmercedes : 2 Mesaj Buyrun Fernando_Torres_Faruğ'a Sorularınızın Cevabı ... | |
|
| |
D€)v(€T --Süper Moderatör--
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 34 Hangi Takımlısınız ? : Ruh Haliniz ? : İşletim Sisteminiz ? : Kayıt tarihi : 29/11/08
Kişi sayfası Para[TL]: 250 Rep Derecesi : 9 Madalya: Birinci Madalya
| Konu: Geri: ForumTr Haftanın Konuğu (1'inci Haftanın Konuğu Açıklandı) C.tesi Ocak 31, 2009 2:09 pm | |
| 1 - İlk Soru Benden En Sevdiğin Futbolcu Torres Peki Ondan Sonra Kim ? 2 - En Sevdiğin Futbol Takımı ? 3 - En Sevdiğin Otomobil 4 - Evde Tek Kalınca Neler Yapmayı Seversin ... | |
|
| |
fernando_Torres_Faruk --Administratör Yardımcısı--
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 32 Hangi Takımlısınız ? : Ruh Haliniz ? : İşletim Sisteminiz ? : Kayıt tarihi : 20/11/08
Kişi sayfası Para[TL]: 250 Rep Derecesi : 5 Madalya: İkinci Madalya
| Konu: Geri: ForumTr Haftanın Konuğu (1'inci Haftanın Konuğu Açıklandı) C.tesi Ocak 31, 2009 2:11 pm | |
| - D€)v(€T demiş ki:
- 1 - İlk Soru Benden En Sevdiğin Futbolcu Torres Peki Ondan Sonra Kim ?
2 - En Sevdiğin Futbol Takımı ? 3 - En Sevdiğin Otomobil 4 - Evde Tek Kalınca Neler Yapmayı Seversin ... Buyur Yanıtlar ... 1 - Cristiano Ronaldo 2 - Tabiki Fenerbahçe ... 3 - Mercedes Veya Audi 4 - Eee Genelde Bilgisayar Oynarım ... Yada Bir Arkadaş Çağırıp 2 Kişi Parti Yaparım :D:D | |
|
| |
Besiktasjk ---Administratör---
Mesaj Sayısı : 447 Yaş : 28 Hangi İlde Oturuyorsunuz ? : İstanbul Hangi Takımlısınız ? : Ruh Haliniz ? : İşletim Sisteminiz ? : Kayıt tarihi : 21/10/08
Kişi sayfası Para[TL]: 999,999,999 Rep Derecesi : 11 Madalya: Birinci Madalya
| Konu: Geri: ForumTr Haftanın Konuğu (1'inci Haftanın Konuğu Açıklandı) C.tesi Ocak 31, 2009 11:20 pm | |
| En Çok Sormak İstediğim şey Bu Haftanın Konuğu olmak Nasıl bir duygu ... | |
|
| |
fernando_Torres_Faruk --Administratör Yardımcısı--
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 32 Hangi Takımlısınız ? : Ruh Haliniz ? : İşletim Sisteminiz ? : Kayıt tarihi : 20/11/08
Kişi sayfası Para[TL]: 250 Rep Derecesi : 5 Madalya: İkinci Madalya
| Konu: Geri: ForumTr Haftanın Konuğu (1'inci Haftanın Konuğu Açıklandı) Paz Şub. 01, 2009 1:50 pm | |
| - Besiktasjk demiş ki:
- En Çok Sormak İstediğim şey Bu Haftanın Konuğu olmak Nasıl bir duygu ...
Çok Güzel Bir duygu Özellikle Forumtr Haftanın konuğu olmak Süper bir duygu ... | |
|
| |
Bojankrgc --Administratör Yardımcısı--
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 32 Hangi Takımlısınız ? : Ruh Haliniz ? : İşletim Sisteminiz ? : Kayıt tarihi : 16/11/08
Kişi sayfası Para[TL]: 250 Rep Derecesi : 8 Madalya: Üçüncü Madalya
| Konu: Geri: ForumTr Haftanın Konuğu (1'inci Haftanın Konuğu Açıklandı) Paz Şub. 01, 2009 6:42 pm | |
| Başarılarının Devamını Dİlerim Torres Benim Sorum İse şu ... Eline bir sihirli değnek verilse idi ve sana dile benden ne dilersen sana çağırayım dese idi kimi çağırırdın onun ile konuşurdun... | |
|
| |
milan_baros_memo ---Administratör---
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 27 Hangi Takımlısınız ? : İşletim Sisteminiz ? : Kayıt tarihi : 12/11/08
Kişi sayfası Para[TL]: 19,025,586 Rep Derecesi : 11 Madalya: Birinci Madalya
| Konu: Geri: ForumTr Haftanın Konuğu (1'inci Haftanın Konuğu Açıklandı) Ptsi Şub. 02, 2009 5:51 pm | |
| Haftanın konuğu olmak nasıl bir duyguu... | |
|
| |
| ForumTr Haftanın Konuğu (1'inci Haftanın Konuğu Açıklandı) | |
|